Welkom bij Alpha Totaal Bouw & Dakwerken
Dakkapel renovatie:

Dakkapel renovatie, uw dakkapel weer als nieuw:

Natuurlijk is Alpha Totaal bouw uw leverancier voor een nieuwe dakkapel, maar u kunt bij ons ook terecht voor een dakkapel renovatie. Een dakkapel renovatie heeft een aantal voordelen.
Het grootste voordeel van een renovatie is natuurlijk de kostenbesparing.

Het is goed mogelijk dat u 30% bespaart, door te kiezen voor een dakkapel renovatie in plaats van het vervangen van de oude dakkapel. Bijna elke dakkapel is te renoveren, zolang uw dakkapel geen grote gebreken vertoont zoals houtrot is renovatie mogelijk.
Dakkapel renovatie, bent u geinteresseerd?

Als u kiest voor Alpha Totaal bouw kunt u de dakkapel in haar oude staat aan de buitenzijde laten renoveren, maar u kunt ook voor onderstaande opties kiezen:

Opties:

Bij een renovatie kunt u de oude houten kozijnen vervangen door beter isolerende hardhouten kozijnen van meranti of kunststof kozijnen.
Het is eveneens mogelijk de dakbedekking te vervangen.
U kunt bij Alpha Totaal bouw kiezen uit een grote hoeveelheid materialen.
Kiest u voor minimaal onderhoud, dan zijn kunststof elementen als Trespa en Keralit een aantrekkelijke optie.
Gaat u voor een meer natuurlijke uitstraling, dan kunt u natuurlijk kiezen voor een houten afwerking.
Soms is de binnenkant van de dakkapel ook aan renovatie toe.
Wij kunnen het bestaande isolatiemateriaal vervangen door nieuw en beter isolerend materiaal.
Interesse in een dakkapel renovatie?

Niet iedere leverancier is in staat uw dakkapel te renoveren, Alpha Totaal bouw wel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan komen wij graag op bezoek en brengen een persoonlijke offerte uit. Wij kunnen ook een indicatieve offerte uitbrengen als u ons per e-mail een foto's van uw oude dakkapel stuurt met de maatvoering.

Renovatie van uw bestaande dakkapel regelen wij in 1 dag.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van een dakkapel renovatie? Stuur ons uw aanvraag vrijblijvend voor het renoveren van uw bestaande houten dakkapel of kunststof dakkapel per e-mail of bel ons voor een vrijblijvende afspraak, indicatieve offerte of advies.
Index Menu