Welkom bij Alpha Totaal Bouw & Dakwerken
Rolluiken bieden u de bescherming en privacy die u wenst. De meerwaarde van rolluiken aan uw woning of bedrijfspand is aanzienlijk. Door de isolerende werking van rolluiken bespaart u elk jaar weer op uw gasrekening! Tijdens de warme zomerdagen is het rolluik effectief tegen hete zonnestralen.
Bovendien werken rolluiken preventief tegen inbraak, een 'veilig gevoel' toch? Rolluiken van Alpha Totaal Bouw worden vervaardigd uit de beste materialen en zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren.
Handbediend of elektrisch, inbouw of opbouw, in combinatie met kunststof kozijnen, alles is in principe mogelijk!Rolluiken en screens bij dakkapellen:


Elke dakkapel kan worden voorzien van rolluiken en screens, zij kunnen zowel geleverd worden met elektrische-, handmatige- als slingerbediening. Rolluiken en screens kunnen volledig worden weggebouwd in het boeideel, een inbouwrolluik of -screen is dan meestal gebruikelijk. Een voorzetrolluik of -screen wordt op de houten of kunststof kozijnen geplaatst, deze blijft van buitenaf altijd zichtbaar. Elektrische rolluiken en screens kosten maximaal 20% meer, dan een handmatig bedient rolluik of screen. Rolluiken zijn niet alleen goedkoper dan screens, maar ook praktischer.

Lees verder over rolluiken en screens bij dakkapellen.

Kijk voor meer informatie op: Heroal
Index Menu